Akaso Brave 7 4K Aksiyon Kamera ve Süper Aksesuar Seti (Akaso Türkiye 2 Yıl Garantili)

AKS-15423
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git


 Siparişiniz Pazartesi Kargoya Verilecektir!

 

Akaso Brave 7 4K Aksiyon Kamera ve Aksesuar Seti

 

Akaso Brave 7 Aksiyon Kamerası ile en heyecanlı anlarınızı kayda alın. Birçok aksesuarı ile birlikte gelen Akaso Brave 7 Aksiyon Kamerası her zaman her macerayı kaydetmeye hazırdır. Aksiyon kameranızı kutu içindeki montaj aparatları ile bisiklet gidonunuza, 

kaskınıza ya da aracınıza takarak görüntü kaydı yapabilirsiniz.

 

 

 

Renkli Çift Ekran

Brave 7 Aksiyon Kamera, önde ve arkada olmak üzere 2 adet renkli ekrana sahiptir. Arkada yer alan ekran dokunmatik özelliğe sahiptir ve ön ekrana kıyasla daha büyüktür. Ekranlar arasında hızlıca geçiş yapabilir ve selfie modunu açabilirsiniz.

 

 

 

Yükseltilmiş EIS 2.0 Sarsıntı Önleme Sistemi

Akaso Brave , yükseltilmiş EIS 2.0 sistemi sayesinde üstün seviyede bir görüntü sabitleme sağlar. Geliştirilmiş 6 eksenli görüntü sabitleme özelliği tıpkı bir gimbal gibi işlevsellik sağlar.

EIS 2.0 teknolojisi, engebeli yollarda, patikalarda ya da dalgalı denizlerde pürüzsüz video kayıtları elde etmenizi sağlar.

 

 

 

Videolarınızı Daha Büyük Ekrandan İzleyin

Kameranızı ve çekimlerinizi Akaso Go Uygulaması ile de kontrol edebilirsiniz. 

Micro-HDMI bağlantısını kullanarak da kameranızı bir televizyona ya da bilgisayar gibi daha büyük bir ekrana bağlayabilirsiniz.

 

 

 

8X'e Kadar Ağır Çekim

Ağır çekim modunda videonuzu 8 kere yavaşlatarak özel anlarınızı tüm netliğiyle kayda alabilirsiniz. Ayrıca dikey çekim modu sayesinde yatay çekim yaparken hızlıca dikey çekim moduna geçebilirsiniz. 

 

 

 

HindSight Modu ile Her Anı Kayda Alın

Brave 7 ile kayda başlamadan önce 15 saniyeye kadar çekim yapabilirsiniz. HindSight özelliği sayesinde deklanşöre geç bassanız bile kameranız 15 saniye öncesini kayda alır. Böylece hiçbir anı kaçırmazsınız. Deklanşöre tek bir tıklama ile en beklenmedik anları hızlıca kaydedebilirsiniz.

 

 

 

Üstün Ses Kalitesi

Kameranın dahili mikrofonları yüksek ses teknolojisi ile donatılmıştır. Rüzgar sesini azaltma teknolojisi de sesteki bozulmaları önlemeye yardımcı olur. Bu özellikler, size üstün ses kalitesine sahip videolar kaydetme imkanı verir. Kameraya harici mikrofon da takabilirsiniz. Bu aksiyon kamerası, Type-C girişli mikrofonla uyumludur. Mikrofonu ayrı olarak satın almak için tıklayınız.

 

 

 

4K/30fps Videolar Çekin

Akaso Brave 7 Aksiyon Kamerası 4K/30fps çekim yapabilen bir kameradır. 20 MP fotoğraf çözünürlüğüne sahiptir. 

Video kaydı yaparken time lapse ve ağır çekim ve hızlandırılmış çekim modlarını kullanarak yaratıcı video kayıtları da yapabilirsiniz.

 

 

 

Çektiğiniz Görüntüyü Akıllı Telefonunuza Aktarın

Akaso Brave 7, dokunmatik ekranından çektiğiniz görüntüyü ve çekim ayarlarınızı anında görebilirsiniz. Görüntüleri Akaso Go uygulaması ile düzenleyebilir, akıllı telefon ya da tabletinize de indirebilirsiniz. 

 

 

Suya Dayanıklı Tasarım

Brave 7, 8 metreye kadar su geçirmezdir. Koruma kılıfı ile beraber kameranızın  suya dayanıklılığını arttırabilirsiniz. Böylece daha derin sulara dalış yaparken kameranızı güvenle kullanabilirsiniz. (Kılıf takılı iken cihaz ses kaydı yapamaz.)

 

 

 

Kameranızı Sesinizle Kontrol Edin

Kameranızı sesli komutla kontrol edebilirsiniz. Örneğin; Akaso Video Start komutu ile video kaydını başlatabilirsiniz. Çektiğiniz görüntüleri sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

Süper Geniş Açı Kadrajınızı Genişletin

Akaso Brave 7, süper geniş açılı görüş alanına sahiptir. Süper geniş açı sayesinde kadrajınıza çok daha fazla alanı sığdırabilir, çekmek istediğiniz görüntüye göre de açınızı değiştirebilirsiniz.

 

 

 

Kameranızı Uzaktan Kumanda ile Yönetin

Kutu içindeki uzaktan kumandayı kullanarak kameranızı uzaktan da kontrol edebilirsiniz. 

Su sıçramalarına karşı dayanıklı olan bu kumandayı, kayışı sayesinde bileğinize de takabilirsiniz.

 

 

 

Piliniz Bitse Bile Yedek Pil ile Çekime Devam Edebilirsiniz

Akaso Brave 7 aksiyon kamerası tam dolu bir batarya ile 110 dakikaya kadar kullanılabilir. 

Kutu içindeki yedek bataryayı kullanarak kullanım süresini 220 dakikaya kadar çıkarabilirsiniz. Dilerseniz yedek pil ve batarya da satın alabilirsiniz. Ayrı olarak satılan batarya ve adaptör setini satın almak için tıklayınız.

(Pil kullanım süresi çekim modu, hava koşulları vs. gibi nedenlerde değişiklik gösterebilir.)

 

Garanti Süresi

 

Akaso Brave 7 Aksiyon Kamerası, Akaso Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir.

Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

 

ÖNEMLİ NOT

 

4K video en basit anlatımı ile çektiğiniz bir videonun yaklaşık 4.000 yatay piksele yani video çözünürlüğüne sahip olması anlamına gelir.

4K bir video çekerken kullanılan kartın kapasitesi yazma, veri aktarma ve video hızı gibi özellikleri dikkate alınmalıdır.

Akaso Brave 7 Aksiyon Kamera, max.512 GB microSD kart desteği sunar. 1 saatlik 4K bir video ortalama 45GB yer kaplar. 

SD kartların 6 farklı hız sınıfı vardır. 4K çekim yapabilen bir kamera U3 sınıfı bir hafıza kartı ile kullanılmalıdır. Sadece U3 sınıfı kartlar 4K-8K video için gereken 30MB/s yazma hızını sağlayacak kadar hızlıdır. 

Akaso Brave 4 Pro Aksiyon Kamera ile aşağıdaki örnek hafıza kartı marka ve modellerini kullanabilirsiniz. Bu kartlar, 4K video çekimi için gereken minimum 30MB/s yazma hızını sağlayacak ve U3 sınıfına sahip olduğu için ihtiyaçlarınıza uygun olacaktır. Ancak, başka markaların ve modellerin de benzer özelliklere sahip kartlarını kullanabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz diğer marka & model kartların, yukarı belirttiğimiz yazma hızı, video hızı gibi koşullarını sağladığından emin olmalısınız.

 

 Örnek Hafıza Kartı Marka ve Serileri

SanDisk Extreme Pro Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

SanDisk Extreme Serisi  MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

Samsung Evo Plus Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

Lexar Professional Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

Kingston Canvas Select Plus Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

Toshiba Exceria Pro Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

MI Pro Extreme Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

Verbatim Pro Serisi MicroSD Hafıza Kartı (U3 A2 V30)

 

NOT: Önerilen tüm hafıza kartı modellerinde cihazın desteklediği max. kapasite (GB) olan ürünü ve altında kapasiteleri tercih etmelisiniz. Örneğin, cihazınız max. 128 GB MicroSD kart ile uyumlu ise seçeceğiniz kart 128 GB ve altında olmalıdır.

 


Benzer Ürünler