Marshall Emberton Black and Brass Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

ZD.1005696
5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git


  Tükendi!  

 

Marshall Emberton Black and Brass Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

 

Marshall Emberton Black and Brass Bluetooth Hoparlör ile istediğiniz her yerde yüksek ve kaliteli seste müzik dinleyebilirsiniz.

Güçlü bataryası ile 20 saatin üzerinde müzik çalabilen Marshall Emberton Bluetooth Hoparlör, seste hiç bozulma olmadan yüksek ses seviyelerine çıkabilir. Hızlı şarj özelliği sayesinde de 20 dakikada 5 saatlik çalma süresi sağlar.

Hoparlörün üst kısmında yer alan kontrol tuşları kullanımı kolaylaştırır. Kontrol tuşları ile çalan şarkıyı değiştirebilir, ses ayarı yapabilir ve diğer işlevleri kullanabilirsiniz. 

0,7 kg ağırlığı, kompakt boyutu ve dayanıklı gövdesi ile her yere kolayca taşıyabilirsiniz. IPX7 su geçirmezlik derecesi de yağmurlu havalarda bile hoparlörünüzü dilediğiniz gibi kullanmanızı sağlar. 

Marshall emberton bluetooth hoparlör, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile donatılmıştır. Böylece, ses kaynağı olan cihazla kusursuz bağlantı kurar. 

Stereo ses formatına sahip olan Emberton hoparlör, 87 dB maksimum ses basıncı seviyesi ile etkileyici bir ses süreci sağlar.

Emberton Bluetooth Hoparlör, Marshall'ın benzersiz birçok yönlü ses biçimi olan True Stereophonic'i kullanır. Bu özel ses teknolojisi sayesinde sesi 360° açı ile çevresine iletir. 

 

Teknik Özellikler

 

Frekans aralığı: 60 Hz – 20 kHz

Sürücü türü: Dinamik

Sürücüler: İki adet 2" 10 W tam aralık

İki adet pasif radyatör

Max. ses basıncı seviyesi: 87 dB SPL @ 1 m

Güç amplifikatörleri: 2 x 10 Watt D sınıfı amplifikatör

 

Garanti Süresi 

 

Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir.

Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.